Det kom ett meddelande på Facebook

Hösten 2009 var jag nere i Tanzania och jobbade med ett miljöprojekt på Nkinga sjukhus och Mchukwi sjukhus. Mitt uppdrag var att se över avfallshanteringen och få till stånd någon typ av källsortering och hantering av riskavfall. 4 månader är en väldigt kort tid i ett sånt projekt och jag måste erkänna att jag många gånger undrat över om vad som hände sen.

Idag kom ett meddelande från Joram som jobbar på Nkinga sjukhus. Han skriver att han varje onsdag håller kurser i olika teknikerämnen och nu vill han ha mina PowerPointpresentationer från miljökurserna.

Det kom ett meddelande från Joram

Jag skulle vilja prata mer om miljö, säger han. Det är klart att han ska få det materialet.

Glöm aldrig att det du gör har betydelse och även det låter bli att göra. Det här är ett exempel på när jag fått vara med om att sätta ett frö om miljömedvetenhet i Tanzania, nu börjar det bära frukt.

Idag är en bra dag!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.