Och till sist…

Här vid poolkanten känns allt så avlägset…och ändå så nära. Vi har alla våra Kilimanjaro att bestiga och ibland är dom inte så stora för omgivningen som för oss själva. För mig har det aldrig handlat om att besvisa något, jag villa bara försöka göra något till synes för svårt för mig. Du har säkert också sånt i ditt liv. Det kan handla om nåt så vanligt som att besluta sig för att stiga upp på morgonen för att ta sig an dagen och dess utmaningar. Kanske har du fått ett jobbigt sjukdomsbesked, uppsagd från jobbet, eller vad det nu kan vara.


Jag funderar över vilket mitt nästa Kilimanjaro blir…framtiden får utvisa det.


Här står jag med mitt certifikat över att ha bestigit Kilimanjaro… och i bakgrunden hör jag Godfrey nynna…Kwake Yesu nasimama, nidye mwamba ni salama, ni salama. 

Jaa..så är det för mig med…min trygghet med min relation med Jesus finns alltid med, oavsett om det är självvalda Kilimanjaros eller något annat berg som jag måste ta mig förbi.

Tack för mig, om en kvart kommer Bahati hit, då ska han visa oss ett hem för barn vars föräldrar gått bort i HIV. 

Deras berg är större än mina, hoppas jag kan vara till hjälp för dem på något sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.