Nytt år nya utmaningar

Drygt ett halvår har passerat sedan jag startade den här bloggen och nu har jag kommit till första årsskiftet. Det blev ett litet glapp under helgerna, men nu är jag tillbaka och ska försöka dela med mig av mina funderingar en gång i veckan. Så på fredag eftermiddag kan du hålla koll för då hoppas jag komma med något nytt.

Hemma har vi valt att successivt gå över till ekologiskt odlad mat vilket förhoppningsvis gör att vår familjs miljöbelastning minskar med tiden. Det ska vi fortsätta med under 2015. Andra planer hemma hos oss blir att byta belysning till mer energisnåla alternativ och att se till att uppvärmningssystemet i huset går så bra som det kan.

Min förhoppning är också att vi under året kan få till en bra lösning för att köpa in en elbil som min fru kan ha för att pendla till jobbet. Tyvärr har vi inte lyckats få tag på en laddplats i anslutning till hennes arbetsplats, men löser det sig så blir det till att köpa en elbil.

Vi får väl se hur jag kommer att summera 2015 om 12 månader.

Gott nytt år på er allihopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.