Söndag förmiddag på en flygplats…

…och inte mycket att göra.

Addis Abeba

Vi landar i ett morgondisigt Addis Abeba samtidigt som vårt anslutningsflyg lyfter.

20 grader i luften säger piloten…nu är det bara 25 grader till så är vi uppe i Sydsudantemperatur.

Helt okej och efter en liten stund har vi nya boardingkort…vi kommer vidare om några timmar…killen bredvid mig skulle till Lagos…han får vänta 3 dagar…

Vi hinner fram till kvällsmat i Juba

…det finns mycket att vara tacksam för…

Jag ligger här på en soffa i min hörlursbubbla o lyssnar på Fläder…vilsamt…det är ju ändå vilodag idag…

Skruvmejslar, najtråd kommer först…kläder kommer med om det finns plats😁

Funderar på vad vi behöver komplettera med i Kapoeta…igår tyckte någon att jag missat skruvmejslarna…don’t worry…dom är med.

Jag har rest många gånger till den här kontinenten men aldrig till Juba…ser fram emot det…på nåt vis känner jag mig hemma här…trots att min swahili är oanvändbar…jargongen och hur saker funkar eller inte funkar är nästan samma som det jag är van vid.

Jag passar på att göra lite uppdateringar nu när det finns Wi-Fi. Laddar även ner en spellista på Spotify…kan vara bra att ha nån dag. Imorgon blir det sämre nät och from onsdag är vi utom räckhåll för mobil, radio, tv och internet. Ingen el heller för den delen så helt off-grid blir vi.

Men tröttna inte. Jag skriver vidare och uppdaterar på nätet när det dyker upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.